<h2>Σχετικά με μας</h2><p>Στο χώρο μας η εμπειρία μας τόσα χρόνια, μας δίνει την δυνατότητα να δίνουμε λύσεις για κάθε χώρο, με μοναδικότητά, υπευθυνότητα και αγάπη στο ξύλο, σε τιμές ανάλογες με τη σημερινή δύσκολη κατάσταση. Η υψηλή τεχνογνωσία και η μεγάλη ποικιλία προτεινόμεν</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.dapedamosxonis.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Φωτογραφίες</h2><p>Απευθυνθείτε σε μας για ξεχωριστές λύσεις στην τοποθέτηση, συντήρηση και επισκευή Ξύλινων Δαπέδων και Σκαλών σε προσιτές τιμές.</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.dapedamosxonis.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> Slideshow image
Previous Next
Κατασκευή Παρκέ - Παρκέ Γηπέδων

Κατασκευή Παρκέ - Παρκέ Γηπέδων

Απευθυνθείτε σε μας για αξιόλογες και ξεχωριστές λύσεις στην τοποθέτηση, συντήρηση και επισκευή  Παρκέ και Παρκέ Γηπέδων. Έχοντας σήμερα το πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, την αγάπη και το μεράκι για τη δουλειά μας. Η συνέπεια στην εργασία και την παράδοση του έργου, θεωρείται δεδομένη.
Μετά το τέλος των εργασιών, η συνεργασία μας δεν τελειώνει εκεί, αλλά συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας και στη διάθεσή σας για οτιδήποτε μας χρειαστείτε. 

 

Αναλαμβάνουμε την Κατασκευή και τη Συντήρηση Ξύλινων Δαπέδων  σε Χαλκίδα, Αθήνα, Γαλαξίδι, Βοιωτία, Φθιώτιδα, Φωκίδα, Μαγνησία, Σκίαθο, Σκόπελο, Αλόννησο, Ναύπλιο.
λούστρα χαλκίδα, λούστρα φθιώτιδα, λούστρα βοιωτία, λούστρα φωκίδα, πατώματα χαλκίδα, πατώματα φθιώτιδα, πατώματα φωκίδα, πατώματα βοιωτία, δάπεδα χαλκίδα, δάπεδα φθιώτιδα, δάπεδα βοιωτία, δάπεδα φωκίδα, δάπεδα βοιωτία, γυάλισμα χαλκίδα, γυάλισμα φθιώτιδα, γυάλισμα φωκίδα, γυάλισμα βοιωτία


Μαντώ Μαυρογένους 2, Νέα Αρτάκη, Χαλκίδα
Τηλέφωνο: 22210 40101   -    Κινητά: 69461 41832